Thuis in Brabant start Brabant Blogs

dinsdag 25 oktober 2011 door: Redactie Thuis in Brabant

Thuis in Brabant start vandaag met Brabant Blogs - bijdehante blikken op het Brabantse erfgoed. Brabant Blogs is het nieuwe blogplatform op Thuis in Brabant waar een vast team van auteurs interessante artikelen zal publiceren over het Brabantse erfgoed.

De onderwerpen zullen variëren van het Brabantse landschap, historie, gebruiken, fascinerende Brabantse personen tot lokale geschiedenis, kunst, cultuur en Brabantse dialecten. Kortom: alles wat maar te maken heeft met de cultuurhistorische geschiedenis van Noord-Brabant!

Het vaste team van blogauteurs bestaat uit:

Naast deze auteurs zal de redactie van Thuis in Brabant Brabant Blogs aanvullen met het laatste nieuws over Thuis in Brabant, reportages, video, interviews, achtergrondverhalen en diverse wetenswaardigheden over Brabant.

In de toekomst zal Brabant Blogs opengesteld worden voor derden. Heeft u iets interessants te vertellen over de geschiedenis van Brabant of heeft u kennis van het Brabants erfgoed en wilt u dit delen met de meer dan 40.000 maandelijkse bezoekers van Thuis in Brabant dan kunt u een eigen blogaccount beginnen via Brabant Blogs.

Wilt u meer hierover weten dan kunt u contact opnemen met de redactie van Thuis in Brabant.reacties 


Thuis in Brabant
 
Links | Colofon