Heemkundekring De Wojstap#

U kunt altijd contact opnemen via:

secretariaat@dewojstap.nl
Telefoon 0413-29 32 39 (secretaris)
 
Bezoekadres:
Woensdagmiddag is de Heemkamer geopend
van 14.00 tot 16.00 uur
Raadhuisplein 21a
5473 GC Heeswijk-Dinther

Website: www.dewojstap.nl 

 

Heemkundekring 'De Wojstap'

naar collectie

Heemkundekring "De Wojstap" is een vereniging die werkt voor en in dienst van de gemeenschap Heeswijk Dinther Loosbroek en daarbuiten. Ze richt haar aandacht op allerhande aspecten die met de historie van de dorpen te maken hebben.

Het verleden verdwijnt snel en daarom is het goed dat er mensen zijn, die dat verleden in kaart willen brengen, het beschrijven en erover publiceren. Op die manier kunnen alle belangstellenden ervan meeprofiteren.

Ons ledenbestand is nooit groot genoeg! Iedereen is welkom bij onze vereniging. Eigenlijk hebben we twee groepen leden. De eerste groep bestaat uit de wat 'passieve' leden. die lezingen volgen, exposities bezoeken, het heemblad dolgraag willen lezen en verder de vereniging een warm hart toedragen. Prima! Dat kan en mag en daar is niets mis mee.

De andere groep zijn de leden die er van houden om lekker actief te zijn binnen een of andere werkgroep. Ze vinden dat een boeiende uitdaging, hebben er plezier in en dragen op die manier het werk van de heemkundevereniging naar buiten uit.

Het gebruik van dit digitaal beeldarchief is nuttig voor b.v. de diverse werkgroepen, tentoonstellingen, ter opsiering en ondersteuning van ons heemblad. Verder voor ieder ander, ook buiten onze heemkundekring, die er gebruik van wil maken. De foto's kunnen op hoge resolutie, tegen een kleine vergoeding, digitaal beschikbaar worden gesteld.

Ons logo is ontworpen door Michael van Helvert o.praem, Norbertijn van de Abdij van Berne. Op het logo ziet U behalve de naam, een afbeelding van Kasteel Heeswijk (links), in het midden het wapen van Heeswijk-Dinther, rechts Huize Avesteijn te Dinther en onderaan de Hanenbergse Hoeve te Loosbroek.

Website: http://www.dewojstap.nl/


http://data.brabantcloud.nl/nl/api/search/v1?format=xml&facetBoolType=AND&facet.limit=25&rows=12&hqf=delving_recordType:mdr&query=*%3a*&qf=tib_collection_facet%3AHeemkundekring%20'De%20Wojstap'

5692 objecten

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Thuis in Brabant
 
Links | Colofon