In Brabant#

Redactieadres:
Tijdschrift In Brabant
Postbus 1325
5200 BJ  's-Hertogenbosch
Tel.: 073 615 62 62
Fax: 073 615 62 63
E-mail: inbrabant@erfgoedbrabant.nl
Website: http://www.erfgoedbrabant.nl/portfolio/in-brabant/

Abonnementen en losse nummers:
In Brabant verschijnt vier keer per jaar.
Prijs losse nummers: € 6,– (exclusief administratie- en verzendkosten. Als u zelf een exemplaar komt afhalen, vervallen deze kosten).
Proefabonnement: € 10,00 voor 3 nummers.
Abonnementen: € 22,50 per jaar (€ 20,– per jaar voor
leden van heemkundekringen die zijn aangesloten
bij de stichting Brabants Heem).
Abonnement buitenland: € 36,50 per jaar.
Meld u aan voor een abonnement.

In Brabant

naar artikelen

In Brabant. Tijdschrift voor Brabants heem en erfgoed is een modern vormgegeven magazine over het erfgoed van de provincie Noord-Brabant.

Het tijdschrift wil de Brabanders meer in contact brengen met hun geschiedenis, hun monumenten, hun landschap, hun gewoonten, hun gebruiken, hun taal en hun leefomgeving, oftewel alles wat tot het Brabantse erfgoed behoort. Deze landstreek heeft haar inwoners namelijk veel te bieden.

In Brabant presenteert dit erfgoed in nieuwsberichten, achtergronden en inhoudelijke artikelen, maar ook in prikkelende elementen zoals columns en cartoons. In Brabant richt zich hierbij op de wetenschapper én de liefhebber.

Qua inhoud en vormgeving wil In Brabant de prachtige, interessante en opzienbarende kanten van het Brabantse erfgoed tonen op een wijze die beeldenpracht koppelt aan inhoudelijke verdieping, zonder hierbij afbreuk te doen aan de afzonderlijke kwaliteiten van beide.

Bij het verschijnen van elke nieuwe editie van In Brabant, zal op Thuis in Brabant een digitale versie van het geannoteerde hoofdartikel geplaatst worden.

In Brabant is een gezamenlijke uitgave van de stichting Brabants Heem, de Historische Vereniging Brabant en de stichting Erfgoed Brabant.

Het eerste nummer is verschenen in 2009.


Hoofdartikelen uit 'In Brabant':


Complete nummers 'In Brabant':


http://data.brabantcloud.nl/nl/api/search/v1?format=xml&facetBoolType=AND&facet.limit=25&rows=12&query=*%3a*&qf=tib_collection_facet:In%20Brabant

45 artikelen

1 2 3 4

Thuis in Brabant
 
Links | Colofon