Stadhuis Heusden 2005

Bezoekadres:
Pelsestraat 17, 5256 AT Heusden

Telefoon: 0416-661901

Email: info@salha.nl
Website: www.salha.nl

Facebook: https://www.facebook.com/StreekarchiefLangstraatHeusdenAltena

Streekarchief Langstraat Heusden Altena

naar collectie

Streekarchief Langstraat Heusden Altena is een samenwerkingsverband van de gemeenten Aalburg, Heusden, Waalwijk, Werkendam en Woudrichem. We zijn gehuisvest in het voormalige stadhuis in de vestingstad Heusden. De archieven en collecties in het Streekarchief zijn te raadplegen op onze website of in onze studiezaal.

 Het Streekarchief beheert niet alleen gemeentelijke archieven, maar ook de archieven van Waterschap Rivierenland uit deze regio en een groot aantal particuliere archieven en collecties van personen, families, verenigingen, bedrijven en kerkgenootschappen. Al met al is in het Streekarchief zo’n 4,5 strekkende kilometer unieke informatie beschikbaar.

 Ook is het mogelijk om in het Streekarchief cursussen te volgen of vrijwilligerswerk te doen. Bezoek onze website voor actuele informatie en openingstijden van de studiezaal.


http://data.brabantcloud.nl/nl/api/search/v1?format=xml&facetBoolType=AND&facet.limit=25&rows=12&hqf=delving_recordType:mdr&query=*%3a*&qf=nave_collection%3AStreekarchief%20Langstraat%20Heusden%20Altena

27218 objecten

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Thuis in Brabant
 
Links | Colofon